Wednesday 23 June 2010

Usor confuz

Avand in vedere ca mi-am mai deschis un blog, acum sunt usor confuz ce ar trebui sa fac cu 2. Trebuie sa recunosc ca nu stiu de ce l-am facut pe cel de pe tumblr, dar acum trebuie sa am "grija" de amandoua si nu stiu cum. Sunt sigur ca mi-ar fi usosr sa postez mai mult pe unul din ele, dar parca il dezamagesc pe celalalt. Asa ca m-am gandit ca poate ar trebui sa am 2 teme. Pe fiecare blog sa scriu doar un anumit tip de post-uri. Si eventual daca consider ca unele sunt bune, le voi posta in ambele parti. Asa ca, de azi, pe cafeafierbinte vor fi posturi de critica politica, economica, sociala si culturala iar pe celalalt vor fi doar daily stuff si opinii.

Totusi, daca cineva are vreo idee in legatura cu modul in care as putea sa scriu pe cele 2 blog-uri, mi-as dori din tot sufletul sa imi spuna si mie. Sau bineinteles, orice alta parere despre ceea ce scriu in general.


2 comments:

  1. Damn, "cafea fierbinte" e un nume intrigant. Poate fi folosit pentru un adevarat maraton de critica, insa aduce un pic si cu daily stuff... fiind cafeaua-cea-de-toate zilele in discutie. Totusi, voiam sa-ti spun ca sunt mandra de tine cu blogurile tale amestecate si cu tot. Felicitari pentru ceea ce esti, Mircea! Personal, iti multumesc pentru ca imi dai ocazia sa citesc din cand in cand ceea gandesti. (Si pentru ca in sfarsit nu mai vad "ji" si "k" in vocabularul tau รก la feuille :)) )
    >:D<

    ReplyDelete
  2. in primul rand iti multumesc ca citestii ceea ce scriu si sper sa ti iti placa amandoua blog-urile interesante.
    de asemenea imi cer scuze ca nu am mai intrat pe asta sa verific daca am ceva comentarii, dar in ultimul timp m-am concentrat pe celalalt. (evendim.tumblr.com)
    in legatura cu acel mod deosebit de a scrie...eram si eu copil:) sunt in continoare dar putin mai matur si mi se pare normal sa scriu cum trebuie.
    iti multumesc ca esti mandra de mine dar chiar nu consider ca am facut ceva deosebit.sper sa citesti in continoare si iti promit ca vor mai urma articole de critica, pe care le-am cam evitat in ultima luna. :*:*:*:*

    ReplyDelete